Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Baby Essential
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de monitorizarea respiratiei bebelusului Snuza Halo
3799 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ai vrea sa poti sta langa micut 24 de ore din 24 si sa ii veghezi fiecare miscare, fiecare respiratie, sa te asiguri ca nimic rau nu i se va intampla minunii care te-a facut un om implinit, insa acest lucru nu este posibil?

Sau poate ca da? Pe piata internationala si-a facut simtita prezenta din ce in ce mai puternic un aparat care reinventeaza ideile de siguranta si grija. Snuza Halo este un sistem mobil de monitorizare a respiratiei bebelusului pe care ti-l prezentam si oferim in exclusivitate in Romania.

Aparatul monitorizeaza miscarile bebelusului pana la cea mai usoara respiratie si te atentioneaza daca acestea sunt foarte slabe sau scad la mai putin de 8 miscari pe minut. In cazul in care nu este detectata nicio miscare timp de 15 secunde, aparatul mai intai vibreaza usor. In general vibratia este un imbold suficient pentru a-l face pe micut sa reactioneze, moment in care Snuza Halo revine la modul de monitorizare.

Vibratia este unul din elementele care amplifica performanta aparatului, comparativ cu alte produse similare la care care se declanseaza alarma de la prima problema inregistrata. Bebelusul (si nici tu) nu va fi speriat din start de o alarma care se poate dovedi falsa. Dupa trei vibratii succesive, se declanseaza un avertisment care iti transmite ca miscarile bebelusului tau s-au oprit timp de 15 secunde, de trei ori. Daca nu se detecteaza nicio alta miscare pret de 5 secunde de la declansarea vibratiei, o alarma puternica va suna pentru a te alerta.
Este suficient sa prinzi Snuza Halo de scutecul bebelusului si sa il pornesti.

Nu are cabluri, fire, tampoane sau surse de alimentare externe necesare. Mai mult, poate fi utilizat concomitent cu orice sistem de monitorizare audio sau video necesar, fara aparitia unor interferente sau bruiaje. Aparatul functioneza cu baterii ce pot fi inlocuite, pentru o utilizare prelungita.

Aceasta minune tehnologica de dimensiuni mici, portabila si usor de folosit are capacitatea deplina de a intretine o alta minune care are nevoie de grija si iubirea ta!
Din Gura in Gura
Alte Produse